Riool ontstoppen Roermond

Woon je in Roermond en heb je rioleringsproblemen? Je bent aan het juiste adres, want Storm Service is dé specialist op het gebied van rioleringsproblemen. Vanuit onze locatie in Reuver lossen we het verstopte toilet, de lekkage in de badkamer of stankoverlast zo snel mogelijk op. Onze gediplomeerde rioolspecialisten werken grondig, vakkundig en professioneel. We gaan op zoek naar de oorzaak en stoppen niet tot we het probleem gevonden hebben. We zorgen dat het riool jarenlang goed functioneert.

We verhelpen o.a. de volgende problemen

  • Stankoverlast
  • Wastafel waarbij het water niet wegloopt
  • Lekkage
  • Een verstopt toilet
  • Verstopping in afvoer
  • Straatkolk die verstopt is

Dé rioolspecialist

Met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van rioleringen is Storm Service dé rioolspecialist. We verrichten een verscheidenheid aan rioolwerkzaamheden. Denk aan:

We hebben de nodige kennis en ervaring in huis om de problemen snel te verhelpen. We starten met een grondig onderzoek zodat we de oorzaak van het probleem achterhalen. Vervolgens maken we een plan van aanpak en na akkoord gaan we zo snel mogelijk voor je aan de slag.

24/7 service

077 476 24 43
Afspraak maken

Kosten

Bij Storm Service hanteren we een eerlijke prijs en vaste uurtarieven voor het ontstoppen van een riolering. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

24/7 bereikbaar

Wil je een verstopping of probleem melden? Wij zijn 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen via 077 476 24 43 of vul het contactformulier in.

© 2024 - Storm Service Rioolspecialist
Created by LR Internet