slider afbeelding

Riool verstopt? 24/7 bereikbaar!

Met een nauwkeurige inspectie bespaart u tijd en geld! Bel daarom Bel Storm Service Reuver als uw riool verstopt is.
slider afbeelding

Snel en vakkundige service!

Storm Service uit Reuver is uw rioolspecialist. Stankoverlast, verstopping of lekkage, wij herstellen problemen snel!
slider afbeelding

Storm Service helpt met rioolontstopping!

Met een nauwkeurige inspectie bespaart u tijd en geld! Bel daarom Storm Service Reuver als uw riool verstopt is.

Rioleringsproblemen verhelpen

Wanneer precies duidelijk is waar een verstopping zit, is het een stuk voordeliger om deze te verhelpen. Hak- en breekwerkzaamheden kunnen meestal voorkomen worden waardoor de kosten laag blijven.

Wij komen graag naar u toe om met een rioolinspectie en -detectie uw rioleringsproblemen in kaart te brengen

Rioolinspectie

Als bijvoorbeeld uw toilet, doucheputje of gootsteen regelmatig verstopt is, is alleen een rioolreiniging misschien niet meer voldoende. Met een rioolinspectie kunt u uw riolering laten nakijken. Middels een camera-inspectie wordt de reden van uw herhaaldelijke afvoerverstopping duidelijk.

Verschillende camera's kunnen gebruikt worden om zowel kleine als grote afvoerbuizen van binnen te bekijken. Haarscheuren, breuken en obstructies worden tot in detail weergegeven en vastgelegd.

Wij leggen alle opnames vast en sturen deze, indien gewenst, naar u toe. Door de compacte apparatuur houden wij de kosten laag, wat ook voor u een voordeel is.

Riooldetectie

Wat te doen als er meer aan de hand is dan de gebruikelijke vet- of zeepafzettingen? Of als de hardnekkige obstructie niet opgelost kan worden met bijvoorbeeld een freesmachine? Dan is het handig als u erachter kunt komen wat de oorzaak van een terugkomende verstopping is.

Wij werken zeer nauwkeurig en breken uw vloer niet willekeurig open. Met speciale detectie- en camera-apparatuur sporen we het probleem in uw leidingstelsel op.

Met zo min mogelijk reparatiewerkzaamheden worden de problemen aangepakt voor een betaalbare prijs.

Rookinspectie

Wanneer er kleine scheurtjes in het riool zitten welke moeilijk zijn om te vinden dan maken we gebruik van rook. Met behulp van een rookgenerator worden zo lekkages ontdekt. Vervolgens worden deze lekkages vakkundig gerepareerd en hersteld.

Kosten riool ontstoppen

Voor het ontstoppen van uw riolering, afvoer of doucheputje hanteren wij vaste tarieven. Bel voor een afspraak en actuele prijzen nu met ons. Wij hebben 24x7 service en hanteren passende tarieven.