slider afbeelding

Riool verstopt? 24/7 bereikbaar!

Met een nauwkeurige inspectie bespaart u tijd en geld! Bel daarom Bel Storm Service Reuver als uw riool verstopt is.
slider afbeelding

Snel en vakkundige service!

Storm Service uit Reuver is uw rioolspecialist. Stankoverlast, verstopping of lekkage, wij herstellen problemen snel!
slider afbeelding

Storm Service helpt met rioolontstopping!

Met een nauwkeurige inspectie bespaart u tijd en geld! Bel daarom Storm Service Reuver als uw riool verstopt is.

Ontstoppen en reinigen van riolering en afvoeren

Wanneer een afvoer of riolering niet meer goed werkt kunnen daar verschillende redenen voor zijn. Obstructies, vet- of zeepafzettingen zijn vaak de oorzaak van een verstopt rioolstelsel, maar regelmatig blijken ook een verzakking of breuk de aanleiding te zijn.

Door gebruik te maken van geavanceerde apparatuur bij een rioolinspectie wordt de precieze plaats van het probleem gelokaliseerd. Vervolgens kan de leiding met een deelrenovatie of een rioolomlegging veel gerichter dan vroeger worden gerepareerd. Dat bespaart u een hoop tijd en geld. Bovendien kan uw riool na een reparatie nog jaren mee!

Laat je riool ontstoppen door ons!

Stankoverlast

Heeft u last van een onverklaarbare stank in huis? Een leegstaande sifon of een ongebruikte afvoer kunnen boosdoeners zijn. Problemen die makkelijk opgespoord kunnen worden.

Soms wordt stankoverlast echter veroorzaakt door een breuk in de riolering. De vieze lucht ligt dan ver van de oorsprong vandaan en een rioolreiniging lost niets op. Met een rookgenerator sporen we de locatie van de breuk voor u op.

De rook dringt zich via de breuk naar buiten waardoor de precieze plek zichtbaar wordt. Een rioolreparatie is nodig om de buis te herstellen en de stankoverlast te doen oplossen.

Straatkolk ontstoppen

Onze vakkundige rioolspecialisten hebben geavanceerde mobiele apparatuur voor werkzaamheden zoals: 
• Vuil en vet wegspoelen
• Vuil opzuigen
• Afvoeren van vuil

Riool verstopping

Een verstopt doucheputje, het toilet dat niet goed wegspoelt of water dat in de gootsteen blijft staan. Iedereen loopt wel eens tegen de gevolgen van een rioolverstopping aan.

In sommige gevallen lost u het eenvoudig op met een gootsteenontstopper. Maar wat als de problemen hardnekkiger zijn en de huis-tuin-en-keukenmiddeltjes niet meer werken?


De oplossing ligt bij het vinden van de oorzaak. Veelal ontstaan de problemen door vetafzetting of zeepaanslag, maar in ernstigere gevallen zit er een breuk in een van de leidingen of is er sprake van een verzakking.

Toilet, wastafel of gootsteen verstopt?

Ook voor kleinere verstoppingen helpt Storm Service u graag. Heeft u bijvoorbeeld een doucheputje verstopt of loopt de keukenafvoer niet meer goed weg? Dan helpen onze monteurs u graag.