slider afbeelding

Riool verstopt? 24/7 bereikbaar!

Met een nauwkeurige inspectie bespaart u tijd en geld! Bel daarom Bel Storm Service Reuver als uw riool verstopt is.
slider afbeelding

Snel en vakkundige service!

Storm Service uit Reuver is uw rioolspecialist. Stankoverlast, verstopping of lekkage, wij herstellen problemen snel!
slider afbeelding

Storm Service helpt met rioolontstopping!

Met een nauwkeurige inspectie bespaart u tijd en geld! Bel daarom Storm Service Reuver als uw riool verstopt is.

Riool verstopt? Bel Storm Service Belfeld!

Storm Service Reuver, ook actief in Belfeld, is het bedrijf voor rioleringsproblemen. U ervaart problemen met uw riolering zoals stankoverlast, verstopping of lekkage? Vaak is een verstopt riool of een gescheurde afvoerbuis de oorzaak. Bij problemen met uw riool en afvoer is het prettig als u een gediplomeerd rioolspecialist kunt inschakelen, die het probleem grondig en vakkundig aanpakt.

Direct hulp nodig?

06 - 46 73 66 34 of mail ons!
Stankoverlast?

Stankoverlast?

Heeft u last van een onverklaarbare stank in huis? Een leegstaande sifon of een ongebruikte afvoer kunnen boosdoeners zijn. Problemen die makkelijk opgespoord kunnen worden. Ook in Belfeld komt Storm Service de oorzaak van stankoverlast opsporen. We hebben hier verschillende technieken voor zoals rookinspectie.

Verstopte afvoer?

Verstopte afvoer?

Woont u in de regio van Belfeld en heeft u een verstopt doucheputje, een toilet dat niet goed wegspoelt of water dat in de gootsteen blijft staan. Iedereen loopt wel eens tegen de gevolgen van een rioolverstopping aan. Storm Service in Reuver is actief in Belfeld en helpt u snel!

Rioolspecialisten

Rioolspecialisten

De rioolspecialisten van Storm Service Belfeld beschikken over een moderne combiwagen. Dit voertuig is op maat gemaakt en is zeer geschikt om op lokatie specialistische reinigings- en ontstoppingswerkzaamheden uit te voeren. Met deze wagen kunnen onze monteurs u helpen met een verstopte riolering, straatkolken of andere verstoppingen van het riool.