Rioolrenovatie kousmethode

Als je riool stuk of beschadigd is aan de binnenkant, heb je kans op overlast. Denk aan problemen als vocht, stank of verstoppingen. Door het riool te renoveren met de kousmethode, zorg je er voor dat jouw riool er weer jaren tegen kan. Hoe we dat doen? Dat lees je hier!

24/7 service

077 476 24 43
Afspraak maken

Inspecteren

Voorop voeren we een inspectie uit van de riolering. Zo zorgen we ervoor dat er geen verrassingen meer over blijven. Ook kunnen we op deze manier het beste bepalen of we eerst nog andere handelingen moeten uitvoeren. Hier zullen we ook eerlijk over communiceren, zodat je altijd weet wat de status is.

Relinen

Als alles klaar is om te relinen (kousmethode toe te passen), dan brengen we de kous in het riool. Deze rolt zichzelf als het ware uit en zorgt voor een nieuwe, harde binnenkant van de leidingen. Het grote voordeel van relinen is dat er geen breekwerk nodig is. Dit terwijl de leidingen er weer jaren tegen kunnen. 

Wat als de kousmethode niet mogelijk is?

Als uit de inspectie blijkt dat het riool te beschadigd is, dan is het niet mogelijk om te relinen. Dit kan betekenen dat er een nieuw riool gelegd dient te worden. Een noodzakelijk kwaad, maar met een geweldig resultaat. Door het riool op deze manier te laten vernieuwen, heb je zeker de nieuwste materialen onder je woning liggen en staan wij in voor de werking van dit nieuwe riool.

© 2024 - Storm Service Rioolspecialist
Created by LR Internet