Riool ontstoppen en reinigen

Heb je problemen met de riolering of afvoer? Heel vervelend. Het kan diverse oorzaken hebben. Bij Storm Service maken we gebruik van geavanceerde apparatuur zodat we het probleem kunnen lokaliseren. We voeren een nauwkeurige rioolinspectie uit en stoppen niet tot we het probleem gevonden én opgelost hebben. We zorgen voor een jarenlang goed functionerend riool.

  • Nauwkeurige rioolinspectie
  • Aanpak van het probleem
  • Eerlijke prijzen

Contact ons

24/7 service

077 476 24 43
Afspraak maken

Stankoverlast

Last van een onverklaarbare stank in huis? Een leegstaand sifon of een ongebruikte afvoer kunnen mogelijk de oorzaak zijn. Dit zijn problemen die we gemakkelijk kunnen opsporen. Soms wordt stankoverlast veroorzaakt door een lek in de riolering. De lek in de riolering opsporen kan een hele klus zijn. Daarom doen we een rookinspectie: we sporen de lek op door middel van een rookgenerator.

Rioolverstopping

Een verstopt douchputje, een wastafel die niet goed door loopt of een toilet dat niet goed wegspoelt zijn typerende kenmerken van een rioolverstopping. Obstructies, vet- of zeepafzettingen zijn vaak de oorzaak, maar regelmatig blijken ook verzakkingen of een breuk in het riool de aanleiding te zijn. Wij lossen de verstopping voor je op.

Straatkolk ontstoppen

Een straatkolk, ook wel een put genoemd, is een voorziening om regenwater af te voeren. Onze gediplomeerde rioolspecialisten werken met geavanceerde mobiele apparatuur voor het ontstoppen van straatkolk. Zo verrichten we onder andere:

  • Het wegspoelen van vuil
  • Het opzuigen van vuil
  • Het afvoeren van vuil
© 2024 - Storm Service Rioolspecialist
Created by LR Internet