Riool Verstopt

Riool Verstopt maar je weet niet precies waardoor? Bel Storm Service! Wij lossen het probleem voor je op. Als specialist in het ontstoppen van rioleringen en afvoeren, zorgen wij ervoor dat je snel van de verstopping verlost bent. 

We voeren een nauwkeurige rioolinspectie uit en stoppen niet tot we het probleem gevonden én opgelost hebben. We zorgen voor een jarenlang goed functionerend riool.

  • Nauwkeurige rioolinspectie
  • Aanpak van het probleem
  • Eerlijke prijzen

Neem contact op

24/7 service

077 476 24 43
Afspraak maken

Jouw riool laten ontstoppen

Wanneer je water niet meer weg wil lopen, dan zit je waarschijnlijk met een riool verstopping. Dit wil je zo snel mogelijk verholpen hebben. Daarom doe je er goed aan om een specialist zoals Storm Service te bellen. Wij zorgen voor een snelle oplossing en voorkomen dat het probleem terugkomt.

Leidingen reinigen

Vaak zien we dat het nodig is om leidingen te reinigen. Dit komt bijvoorbeeld doordat een leiding te vlak ligt, waardoor kalk grip krijgt op de wanden. Om dit te verwijderen kunnen we de leidingen schoonfrezen. Deze methode zorgt ervoor dat de verstopping weg is. Beter is het om te kijken naar het vernieuwen van het riool als het huidige riool niet goed ligt.

Rioolverstopping

Een verstopt douchputje, een wastafel die niet goed door loopt of een toilet dat niet goed wegspoelt zijn typerende kenmerken van een rioolverstopping. Obstructies, vet- of zeepafzettingen zijn vaak de oorzaak, maar regelmatig blijken ook verzakkingen of een breuk in het riool de aanleiding te zijn. Wij lossen de verstopping voor je op.

© 2024 - Storm Service Rioolspecialist
Created by LR Internet