Riool verstopt?<br>24/7 bereikbaar

Riool verstopt?
24/7 bereikbaar

We onderzoeken het riool nauwkeurig op verstoppingen of problemen. We stoppen niet tot we het probleem opgelost en gevonden hebben.

Snelle en vakkundige service!

Snelle en vakkundige service!

We zijn dé rioolspecialist in Reuver. Stankoverlast, een verstopping of een lekkage? Wij lossen het snel en vakkundig voor je op.

Riool Relinen

Het hebben van een goed functionerend rioleringssysteem is essentieel voor zowel huishoudens als bedrijven. Wanneer zich echter problemen voordoen, kan dit leiden tot verstoppingen, lekkages en andere overlast. Een innovatieve en milieuvriendelijke oplossing voor dergelijke problemen is 'riool relinen'.

24/7 service

077 476 24 43
Afspraak maken

Voordelen van Riool Relinen

1. Kostenbesparing

Traditionele rioleringreparaties kunnen behoorlijk kostbaar zijn, vooral wanneer graafwerkzaamheden en herbestrating nodig zijn. Riool relinen is vaak voordeliger omdat het minder arbeidsintensief is en de meeste reparaties zonder grote graafwerkzaamheden kunnen worden uitgevoerd.

2. Snelle Reparatie

Riool relinen vereist minder tijd dan traditionele methoden. Het bespaart niet alleen geld, maar minimaliseert ook de overlast voor bewoners en bedrijven. De meeste reliningprojecten kunnen binnen een dag worden voltooid.

3. Milieuvriendelijk

Bij riool relinen wordt bestaande riolering hergebruikt, wat de behoefte aan nieuwe materialen vermindert. Dit maakt het een milieuvriendelijke optie voor riolering reparaties en renovaties.

Hoe Werkt Riool Relinen?

Riool relinen houdt in dat een nieuwe voering in de bestaande rioleringsbuis wordt geplaatst. Deze voering, meestal gemaakt van epoxyhars, wordt in de buis aangebracht en vervolgens uitgehard. Hierdoor ontstaat een duurzame en naadloze voering in de oude buis.

Wanneer Is Riool Relinen Nodig?

Riool relinen is ideaal voor riolen met schade zoals scheuren, corrosie, of wortelingroei. Het is ook geschikt voor het herstellen van riolen met lichte verzakkingen. Een grondige inspectie kan bepalen of riool relinen de juiste oplossing is.

Voorbereiding op Riool Relining

1. Inspectie

Een grondige inspectie van de riolering is de eerste stap. Hierdoor kan de aannemer de aard en omvang van de schade vaststellen.

2. Reiniging

De riolering moet grondig worden gereinigd om eventuele verstoppingen of vuil te verwijderen voordat het reliningproces begint.

Riool Relining Proces

1. Buisvoorbereiding

Voor het relinen wordt de oude buis voorbereid door het verwijderen van eventuele obstakels en het reinigen van de buiswanden.

2. Harsapplicatie

Epoxyhars wordt in de buis aangebracht en gelijkmatig verdeeld, waardoor een nieuwe voering ontstaat.

3. Uitharding

De hars wordt uitgehard, waardoor de nieuwe voering stevig aan de oude buis hecht. Dit duurt meestal enkele uren.

Kwaliteit en Duurzaamheid

De nieuwe voering is duurzaam en bestand tegen corrosie en wortelingroei. Het verlengt de levensduur van de riolering aanzienlijk.

Riool Relinen vs. Traditionele Reparatie

In vergelijking met traditionele reparatiemethoden is riool relinen sneller, goedkoper en minder invasief. Het behoudt de oorspronkelijke structuur van de riolering en voorkomt graafwerkzaamheden die de omgeving kunnen verstoren.

© 2024 - Storm Service Rioolspecialist
Created by LR Internet