Riool laten ontstoppen

Als je water niet meer weg loopt in het riool is de kans groot dat je riool verstopt zit. Dit is erg vervelend natuurlijk en kan verschillende oorzaken hebben. Je kunt zelf aan de slag gaan, maar verstandiger is het om je riool te laten ontstoppen door Storm Service. 

We voeren een nauwkeurige rioolinspectie uit en stoppen niet tot we het probleem gevonden én opgelost hebben. We zorgen voor een jarenlang goed functionerend riool.

  • Nauwkeurige rioolinspectie
  • Aanpak van het probleem
  • Eerlijke prijzen

Neem contact op

24/7 service

077 476 24 43
Afspraak maken

Afvoer verstopt?

Vaak gaat het bij een verstopping in huis om de keukenafvoer of de toiletafvoer. Meestal valt het dan al eerder op dat het water minder goed weg loopt. Het is dan ook zaak om de afvoer te laten ontstoppen. We maken de afvoer niet alleen vrij, maar inspecteren ook of we een oorzaak kunnen vinden. Zo voorkomen we samen dat het probleem nogmaals opduikt.

Leidingen reinigen

Vaak zien we dat het nodig is om leidingen te reinigen. Dit komt bijvoorbeeld doordat een leiding te vlak ligt, waardoor kalk grip krijgt op de wanden. Om dit te verwijderen kunnen we de leidingen schoonfrezen. Deze methode zorgt ervoor dat de verstopping weg is. Beter is het om te kijken naar het vernieuwen van het riool als het huidige riool niet goed ligt.

Rioolverstopping

Een verstopt douchputje, een wastafel die niet goed door loopt of een toilet dat niet goed wegspoelt zijn typerende kenmerken van een rioolverstopping. Obstructies, vet- of zeepafzettingen zijn vaak de oorzaak, maar regelmatig blijken ook verzakkingen of een breuk in het riool de aanleiding te zijn. Wij lossen de verstopping voor je op.

© 2024 - Storm Service Rioolspecialist
Created by LR Internet